"Selamat Datang ke laman blog all things Bio-Nik. Blog ini bertujuan untuk saya berkongsi pendapat serta maklumat mengenai siri TV kegemaran ramai ini. Hopefully anda terhibur dan tidak keberatan untuk sentiasa kembali melayari laman blog ini. Comments and feedbacks dialu-alukan. Thanks"

Monday, August 17, 2009

Bio-Nik Episode 14 (Season 2, Episode 1): After Thoughts?

One word: GEMPAK! Ok maybe it's no Heroes or Smallville tapi saya nampak banyak sangat perbezaan Bio-Nik kali ini. I really enjoyed it. In fact, tgh tgk 2nd round online..Haha. So what did you guys think? Better? Worse? Or xde perbezaan? Kalo tak sempat tengok lagi, click the images below to view the latest episode online.

3 comments:

  1. bestla...nik jd superhero bandar...tp season kali ni dia seolah2 akan sering bergaduh ngan papa nye...tp kan adi nk blah kew..huhu...

    ReplyDelete
  2. best...cuma mcm dia dh jadi org lain..tak macam dulu...baik dan ambil berat...
    but...
    Bio-Nik still power lar...
    BEST SANGAT!!!!

    ReplyDelete