"Selamat Datang ke laman blog all things Bio-Nik. Blog ini bertujuan untuk saya berkongsi pendapat serta maklumat mengenai siri TV kegemaran ramai ini. Hopefully anda terhibur dan tidak keberatan untuk sentiasa kembali melayari laman blog ini. Comments and feedbacks dialu-alukan. Thanks"

Saturday, November 21, 2009

Bio-Nik Episode 26 (Season 2, Episode 13): After Thoughts?

Fuhh...macam tak puas hati je tengok ending season finale camtu. Harap-harap Bio-Nik ade season 3 to resolve it all. Rasenye diorang tak apa-apa kot. Saja nak bagi kita suspen. Huhu. Kalo belum tengok lagi last episod, click on the links below.

4 comments:

  1. kalo u all prasan ade skali tu prof hafiz nk citer something kt nik pasal dia eksiden dlu..tp x citer lg kan..huhu

    ReplyDelete
  2. prasan pe lebih dari tu . Semua episod bionik hilang . Tv3 memang jahat gila babi nak mampus .

    ReplyDelete
  3. mcm tengatung je...i think there will be season 3

    ReplyDelete
  4. Hmm.. eh, bile nak klua season 3 uh? mcm lamaaaa je? Hmm..

    ReplyDelete